keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuotta 2009 on jo ehtinyt kulua kaksi viikkoa. Ensimmäinen viikko kului vielä lomatunnelmissa ja toisella yritämme orientoitua jälleen työntekoon. Näin myös Jyväskylän Eurooppanuorissa, sillä tänään 14.1 potkaistaan virallisesti vuosi käyntiin hallituksen järjestäytymiskokouksella Ravintola Sohwissa klo 17.

JENin toimintavuosi 2008 oli antoisa yhdistykselle, eikä yhtään vähäemmän minulle itselleni. Vuosi puheenjohtajana opetti ja kasvatti paljon. Nyt kun näin jälkeenpäin ajattelen viime vuotta, niin toki on asioita, jotka olisin voinut tehdä toisin. Mutta enemmän on kuitenkin niitä, jotka menivät hyvin -onnistuneita ja erilaisia, jopa kokeilumielisiä tapahtumia. Parhaimpina muistoina mieleeni ovat painuneet Eurooppapäivä sekä kunnallisvaalipaneeli. Haluankin kiittää hallitusta, kaikkia tapahtumiimme osallistuneita ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta 2008.

JEN jatkaa toimintaansa 2009 mielenkiintoisten ja ajankohtaisten aiheiden parissa. Tuleva vuosi on Europarlamenttivaalivuosi, mikä tulee näkymään vahvana myös JENin toiminnassa. Toivotan JENille oikein paljon onnea ja menestystä vuodelle 2009!

Kiittää ja kuittaa,

Maria Ahvenniemi
Puheenjohtaja 2008
JEN ry

Ei kommentteja: