perjantai 16. maaliskuuta 2007

Kevätretkelle Helsinkiin!

Kevät tuli tänä vuonna nopeasti, ihan kirjaimellisestikin. Alkuvuodesta JEN kunnostaui useammankin tapahtuman järjestäjänä, viimeisimpänä vaalipaneeli. Sekä vaalipaneeli että Töihin ulkomaille - luento osoittautuivat menestykkäiksi, kuten myös viiniä ja patonkia - ilta. Monenlaisen tapahtuman jälkeen on nyt siis vuorossa ehkä kevään kohokohta, kun Eurooppanuoret laajentaa maailmankuvaansa ensi viikon perjantaina Helsinkiin. Tuolloin vuorossa JENin perinteinen excursio.

Helsingissähän meillä on luvassa kerrassaan hienot kohteet, etenkin Ulkoministeriö ja Paula Lehtomäki tuntuvat näin etukäteen todella kiinnostavilta. Vaalien läheisyys ei ainakaan vähennä kohteen kiinnostavuutta: tuleva sunnuntai näyttää tapaammko laukkujaan pakkailevan vai vaalivoittoa juhlivan ulkomaankauppaministerin. UM:n jälkeen pääsemme kurkistamaan myös Maikkarin tiloihin, joka ainakin allekirjoittaneelle on ensimmäinen kerta. Kova Tampereen kilpailija Pikkukakkonen on nähty, joten odotukset ovat korkealla.

Oma vastuullinen roolini osana matkajärjestelyistä oli bussikyydin hankkiminen. Parin pikkuongelman jälkeen sain bussin koko poppoolle varattua. Lähdemme matkaan linja-autolla perjantaina 23. päivä jo aamukuudelta, pitkä mutta varmasti antoisa päivä alkaa UM:ssä jo klo 10. Seuraava blogisti kertonee matkan annista tarkemmin!

Ei kommentteja: