perjantai 29. kesäkuuta 2007

Puoli vuotta blogistelua

Blogimme viettää kohta puolivuotissynttäreitään. Sen kunniaksi esittelen tällä kertaa hieman valikoituja tilastoja sivuillamme kävijöistä. JENin varsinaisilla nettisivuilla on ollut, edellisen palvelun lopetettua hyvin äkillisesti toimintansa, tilastolaskuri tammikuun loppupuolelta lähtien. Huhtikuusta alkaen sama laskuri on tilastoinut kävijämääriä myös tässä blogissa.

Kävijät

Sivuja on alkuvuoden aikana lukenut keskimäärin lähes 300 eri kävijää kuukausittain. Et ole siis yksin, hyvä lukijamme. Eniten kävijöitä on ollut Eurooppa-päivänä 9.5., jolloin eri kävijöiden määrä oli 44. Eniten sivulatauksia oli puolestaan perjantaina 27.4., jolloin Tainan blogikirjoitus ranskalaisesta hulluudesta herätti suuria tunteita. Keskimäärin kävijät ovat käyttäneet aikaa sivu(i)lla 9 minuuttia 8 sekuntia.

Päivittäiset käynnit

Kuinka monta kertaa päivässä kävijä vierailee sivuilla?


Palaajat


Kuinka monen päivän kuluttua kävijä palaa takaisin sivuille?


Kansainvälisyys

Kävijöiden osuus maittain.
Suosituin viittaajasivu, jonka kautta jenin sivuille tullaan, on tietysti google.com. Seuraavaksi eniten kävijöitä tulee Eurooppanuorten sivujen kautta sekä Signen blogista. Google on kuitenkin omassa luokassaan ja kävijöitä tulee mitä ihmeellisimpien hakujen kautta. Tässä siis paloja viimeisimmistä hakusanoista, joilla on päädytty JENin nettisivuille tai blogiin:

jean-marie le pen
"antti alaja"
Ranskalainen ilta Fransmannissa
Sarkozy Nicholas eliittikoulu
ville lahelma jääkiekko
Alain Juppe 17 jain
"jenny lindborg"
ranskalainen mies jyväskylä
kiitos hollanniksi
"ville lahelma"
lasse lehtinen+jyväskylä
seija lukkala
lauri voionmaa
stefan lindström ulkoministeriö
andersson hannakaisa
eurooppapäivä+piirustuskilpailu
hennariikka andersson
signe blogi
eurovision sanat
laulujen sanoja- Molitva
Molitva AND sanat
ville lämsä
jyväskylän eurooppanuoret
eurooppanuoret hulluutta
serbian lippu
euroviisujen 10 parasta ehdokasta 2007
Eurooppapäivä
eurooppapäivä tehtäviä
jyväskylän euro
+Eurooppapäivä +helsinki +2007
eurooppapäivä 9.5.2007 Helsinki
kavaku
petri tuomi-nikula
"Anne Sjöholm"
vaihtoon lähteminen itsekästä
jen
nettiposti

Näistä voi selvästi päätellä erilaisia aikakausia kuten Eurooppa-päivä, Euroviisut, (kesä)töiden alku… Listasta on jätetty pois kaikki JENin toimijoiden nimien hakemiset, koska niitähän riittää! Nähtävästi oman nimen googlaus on jännää, vai keksiikö joku muka paremman selityksen tälle meidän jeniläisten suurelle suosiolle? Aikaisemman laskurin aikaan suosituin hakusana oli muuten ”booliohje”. Toivottavasti EU-boolimme on siis löytänyt tiensä moneen juhlapöytään. Nyt laskuri mittaa kuitenkin vain etusivun ja henkilöt –sivun kautta tulevia kävijöitä, joten booliohjeen etsijät jäävät tilastoista pois.


Kesäksi blogimme tahti on hiukan harventunut, mutta tästä lähtien kirjoittaja löytyy jokaiselle viikolle. Kannattaa siis jatkaa vierailuja! Itse tyydyn tällä viikolla kuitenkin vain tähän tuotokseen, koska seuraava vuoroni odottaa jo muutaman viikon päästä. Siihen saakka: kaunista kesän jatkoa kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Brysselistä - siellä oli kivaa!

"ranskalainen mies jyväskylä" - mielenkiintoista, että myös tällä haulla löytää JENin sivuille. :)

Joo, ja itsensä googlailuhan on ihan tervettä aina aika ajoittain. ;)