keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Kesäpäivät tulee, oletko valmis?


Kesä on jo ovella ja JEN siirtyy kesälaitumille. Toiminta ei kuitenkaan täysin pysähdy. Kesällä on tarkoitus tehdä kesäkampanjaa ja muutakin on luvassa.

JENin suurin kesätapahtuma lienee Eurooppanuorten kesäpäivät, joiden järjestelyissä olen itsekin mukana. Eurooppanuorten kesäpäivät järjestetään 28.-29.7. Jyväskylässä ja sinne osallistuu Eurooppanuoria ympäri Suomea. Tarkoituksena on viettää pari päivää yhdessä muihin aluejärjestöihin tutustuen. Tämän vuoden teemana onkin yhteisöllisyys ja identiteetti.

Luvassa on niin asiapitoista ohjelmaa kuin asiatontakin. Asiattomalla viittaan aluejärjestöjen tuottamaan vapaavalintaiseen ohjelmanumeroon, joka voi pitää sisällään melkein mitä vain – voihan siellä toki esityslistaa mukana olla. Epäilen kuitenkin vahvasti.

Järjestelyissä otetaan huomioon Suomen arvaamaton kesäsää, jottei yhteiselo kävisi ikävän vetiseksi. Sään vuoksi ei ainakaan ole syytä jättää tulematta. Näillä näkymin tulemme viettämään kesäpäivien yleisötilaisuuden Mattilanniemessä ja jatkamme sieltä matkaamme viime vuoden tapaan Korpilahdelle rennompiin tunnelmiin. Toki toisena päivänä pidetään vielä Alueiden komitean ja Eurooppanuorten hallituksen kokoukset, joten virallista osuutta riittää molemmille päiville.

Tarkempia yksityiskohtia ohjelmasta emme voi vielä paljastaa, mutta seuraavat bloggailijat saattanevat niitä valottaa. Kannattaa siis seurailla blogia. JENin nettisivut pidetään myös ajan tasalla. Sen voin jo kuitenkin luvata, että hauskaa ja rentoa menoa on taatusti luvassa. Omasta puolestani haluan toivottaa Eurooppanuoret ympäri Suomen tervetulleiksi Jyväskylään!

Aurinkoisesta ja helteisestä Keski-Suomesta

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kesäpäiviä odotellessa... Erityisesti kannattaa huomioida, että kesäpäivillähän Hyvännäköisten Eurooppalaisten Klubi "HEK" saattaa taas aktivoitua pienen hiljaiselon jälkeen.
Kesäaktivoituminen on jo tapahtunut! Käykää tsekkaamassa Mikon blogi.